راهنمای اپلای به آلمان – شرایط جدید 2024

مهاجرت و تحصیل در آلمان با مجله مهاجرتی اپلای جرمنی در ارتباط باشید. . به دلیل استانداردهای بالای آموزشی و فرصت‌های منحصر به فرد، تحصیل در آلمان همواره یک انتخاب محبوب برای دانشجویان بین‌المللی است. بورسیه‌های تحصیلی آلمان، فرصت‌های تحصیل رایگان و هزینه معقول مهاجرت به این کشور از جذابیت‌های اصلی برای مهاجرت دانشجویان سراسر جهان است. علاوه بر این، کمبود نیروی کار متخصص و نرخ بالای اشتغال فارغ‌التحصیلان در آلمان، این کشور را به یک مقصد جذاب برای مهاجرت تحصیلی تبدیل کرده است. اپلای به آلمان، با زبان‌های آلمانی و انگلیسی امکان‌پذیر است. اما تحصیل به زبان آلمانی یک گزینه موثر برای پیشرفت شما در آلمان است. البته وضعیت تحصیل با زبان آلمانی تنها یکی از شرایطی است که شما باید برای اپلای به آلمان بدانید. بنابراین در ادامه صفر تا صد اپلای به آلمان را برای شما بازگو می‌کنیم. پس با ما در مجله مهاجرتی اپلای جرمنی همراه باشید.

اپلای به آلمان

اپلای تحصیلی آلمان

برای دانشجویانی که می‌خواهند به دانشگاه‌های آلمان اپلای کنند، دانستن دو موضوع اساسی بسیار مهم است:

1. در آلمان، فرآیند ثبت نام و اپلای به دانشگاه‌ها به صورت مستقیم انجام نمی‌گیرد. به دلیل تعداد بسیار زیادی از متقاضیان و محدودیت‌های مختلف، این فرآیند ممکن است به شکل‌های مختلفی اعمال شود، بنابراین بهتر است شرایط اپلای را از وب‌سایت‌ دانشگاه‌های مورد نظر بررسی کنید.

2. قبل از هر اقدامی، بهتر است شرایط و محدودیت‌های اپلای به آلمان را به دقت بررسی کنید. البته این موضوع برای دانشجویانی که ملیت کشورهای اتحادیه اروپا را دارند متفاوت است، اما برای سایر دانشجویان، فرآیند اپلای امکان دارد مستقیماً از طریق دانشگاه‌ها صورت بگیرد.

خوب است بدانید که در روند اپلای به آلمان، چهار مرحله اصلی وجود دارد:

1. انتخاب برنامه تحصیلی و دانشگاه در آلمان: در ابتدا، شما باید برنامه تحصیلی مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس، به دنبال دانشگاهی بروید که برنامه مورد نظرتان را ارائه می‌دهد. بیش از ۲۰۰۰ برنامه مختلف برای تحصیل در آلمان وجود دارد که نیمی از آن‌ها به زبان انگلیسی ارائه می‌شود.

2. فراهم کردن شرایط اپلای به آلمان: با مراجعه به وب‌سایت دانشگاه مورد نظرتان، شرایط اپلای و مدارک مورد نیاز را بررسی کنید. معمولاً شما باید مدارک تحصیلی و مدارک زبان مورد نیاز را تهیه کنید.

3. تکمیل شرایط مالی و هزینه تحصیل و اپلای: برای درخواست ویزای تحصیلی و دریافت پذیرش، باید توانایی تأمین مالی مورد نیاز را اثبات کنید. این مبلغ در سال 2024، دوازده هزار و سیصد یورو تخمین زده شده است. (سال‌های پیش این مبلغ به مراتب کمتر بود.)

4. اپلای به دانشگاه آلمان: حالا می‌توانید درخواست خود را به صورت مستقیم از طریق دانشگاه یا سایت یونی اسیست (uni-assist) ثبت کنید. توجه داشته باشید که اپلای تحصیلی به دانشگاه‌های آلمان معمولاً در دو دوره از سال انجام می‌گیرد.

برای اخذ ویزای آلمان با کادر مجرب اپلای جرمنی در ارتباط باشید. با عضویت رایگان در پورتال اپلای جرمنی سوالات خود را از مشاورین ما بپرسید.

ایزی اپلای آلمان

مرحله‌ی کارشناسی

برای اپلای به آلمان در مقطع کارشناسی، دانشجویان به مدرک دیپلم دبیرستان نیاز دارند که باید توسط دانشگاه‌های آلمان تأیید شود. در صورت عدم تأیید مدرک توسط دانشگاه‌ها، متقاضیان باید در دوره‌های کالج شرکت کنند. (در اواخر این مقاله به چگونگی ادامه تحصیل از دیپلم خواهیم پرداخت)

مرحله‌ی کارشناسی ارشد

برای اپلای به آلمان در این مرحله، دانشجویان باید دارای مدرک کارشناسی از دانشگاه‌های معتبر (دانشگاه معتبر لزوماً به معنای دانشگاه دولتی نیست.) باشند. این دانشجویان می‌توانند در این مرحله به زبان انگلیسی به ادامه تحصیل بپردازند، بنابراین ارائه مدرک زبان انگلیسی الزامی است. همچنین شرایط سنی برای اخذ پذیرش در مقطع ارشد از دانشگاه‌های آلمان تا سی و دو سال است. (قطعا سن کمتر و نداشتن گپ تحصیلی امتیاز محسوب می‌شود.)

مهاجرت و اخذ ویزای آلمان

مرحله دکتری

دوره دکتری در آلمان معمولاً بین سه تا چهار سال به طول می‌انجامد و فارغ‌التحصیلان با دریافت مدرک کارشناسی ارشد می‌توانند برای تحصیل در این مقطع در آلمان اقدام کنند. اگرچه محدودیت سنی مشخصی برای تحصیل در آلمان وجود ندارد، اما برخی منابع اظهار کرده‌اند که برای ورود به دوره دکترا در آلمان، متقاضیان باید حداکثر چهل سال سن داشته باشند. به یاد داشته باشید که همانند کارشناسی ارشد، تحصیل در این مقطع هم به زبان انگلیسی رایگان است.

خواندن پس از دکتری

شما دوره‌های پس از دکتری هم می‌توانید به زبان انگلیسی طی کنید. برای طی این دوره‌ها توصیه می‌شود که سن زیر چهل سال داشته باشید.

روند درخواست ویزای دانشجویی آلمان، می‌تواند برای بسیاری از دانشجویان بین‌المللی، گیج‌کننده باشد. پروسه مهاجرت تحصیلی از کشوری به کشور دیگر، متفاوت است؛ اما می‌توانید یک نمای کلی از مراحل اخذ ویزای دانشجویی را در مراحل زیر، مشاهده کنید:

تحصیل در آلمان

هزینه اپلای آلمان

واقعیت این است که شما در هنگام اپلای به آلمان مانند تمام کشورهای دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌هایی مانند تمکن مالی ندارید. در واقع در مرحله اپلای شما کافیست که تنها هزینه اپلیکیشن فی را بپردازید و از قبل هم مدارکتان را ترجمه کرده باشید. اگر شما توانستید در این مرحله پذیرش بگیرید، حال بسته به اینکه دانشگاهی که قبول شدید، دولتی است یا شهریه پرداز، باید مبالغ متفاوتی را برای ادامه تحصیل در نظر بگیرید. شهریه دانشگاه‌های آلمان گاهی تا بیست و شش هزار یورو در سال می‌رسد. علاوه برا این شما باید حداقل تمکن مالی را نیز با خود به آلمان ببرید. اگر شما دانشگاه دولتی در این کشور قبول شدید، نیازی نیست هزینه‌ای بابت دانشگاه پرداخت کنید و تمکن مالی کفایت می‌کند.

البته ما بین اینکه شما نامه پذیرشتان می‌آید تا زمانی که پای خود را در آلمان می‌گذارید هم باید هزینه‌های دیگری نیز مانند هزینه بلیط هواپیما و موارد اینچنینی را بپردازید.

اپلای آلمان با دیپلم

برای اپلای به آلمان در این مرحله، مدرک زبان آلمانی، ریز نمرات تحصیلی، تمکن مالی و‌... نیاز است. خیلی کم پیش می‌آید که دوره کارشناسی در آلمان به زبان انگلیسی تشکیل گردد. بنابراین اگر برای لیسانس اقدام می‌کنید، حتما یادگیری زبان آلمانی را در دستور کارتان قرار دهید. برای ورود به دانشگاه‌های آلمان در مقطع کارشناسی، شما باید ابتدا یک دوره یک ساله کالج را در این کشور پشت سر بگذارید تا بتوانید برای ورود به دانشگاه آماده شوید. این دوره برای ارتقاء مهارت‌های لازم در دروس و زبان آلمانی نیاز است و باید طی گردد. البته در صورتی که در دانشگاه‌های ایران یک سال تحصیل کرده‌اید، می‌توانید بدون گذراندن این دوره کالج، برای ورود به دانشگاه‌های آلمان آماده شوید.

سخن آخر

آلمان به عنوان یکی از برترین مقاصد تحصیلی در جهان، با داشتن دانشگاه‌ها برتر، اخذ شهریه‌های مقرون به صرفه و ارائه فرصت‌های شغلی مناسب، مورد توجه بسیاری از دانشجویان بین‌المللی قرار گرفته است. اگر شما هم قصد اپلای به آلمان را دارید، این راهنمای گام به گام می‌تواند به شما در این مسیر کمک کند.

 

این محتوا توسط آگهی دهنده نگارش شده است. سایت ریزی در قبال آن مسئولیتی ندارد.
منتشر شده در: ۲۰۲۴/۲/۲۸،‏ ۲۱:۳۷